Община Пловдив обяви обществена поръчка за препроектиране на плувния комплекс с

...
</TD
>Община Пловдив обяви обществена поръчка за препроектиране на плувния комплекс с
Коментари Харесай

Препроектират плувния комплекс с 50-метровия басейн

Община Пловдив разгласи социална поръчка за препроектиране на плувния комплекс с 50-метров басейн. Съществуващият план е юридически през 2014 година и през това време са въведени в действие нови правила и условия, което постанова актуализиране, разяснява пред Plovdiv24.bg заместник-кметът по строителство и вложения.

На създателите на създадения механически план се разпорежда да го преработят, без да вършат съществени промени, като го добавят с нов план за слънчеви фотоволтаични системи. Проектантите ще правят и авторски контрол по време на осъществяването на строителните и монтажните работи. Прогнозната стойност на публичната поръчка е 95 000 лв. без Данък добавена стойност. Процедурата е договаряне без авансово съобщение и до 27 януари проектантският екип би трябвало да направи своето ценово предложение.

За построяването на плувния комплекс с 50-метров басейн е издадено позволение за градеж още през август 2017 година Изпълнител на обекта е " ГБС ". Цената на комплекса е 20 милиона лв., обезпечени от поетия от община Пловдив дълготраен дълг за спортна инфраструктура в града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР